Voltigevereniging de Eemsrakkers heeft de Provinciale Vrijwilligersprijs 2020 in de categorie sport in de wacht gesleept!
Ieder jaar organiseert de Provincie Groningen de Provinciale Vrijwilligersprijs, dit jaar voor de 20e keer, waarbij de Eemsrakkers uit Holwierde genomineerd waren in de categorie sport.
Na een online stemronde volgde een uitnodiging voor het maken van een promotiefilmpje. dit kon helaas niet doorgaan vanwege de aangescherpte corona maatregelen daarom is er gekozen voor een Skype interview.
Studenten van het Noorderpoort College hebben van dit interview een filmpje gemaakt welke gepresenteerd is aan de jury.
Maandag 7 december was de uitreiking middels een zoom meeting. Voorafgaand hebben alle deelnemers een tasje gekregen met inhoud om er thuis een feestje van te maken.
En dat werd het voor de Eemsrakkers! Als laatste categorie van de avond werden de Eemsrakkers uitgeroepen tot winnaar in de categorie sport!
“Wij zijn ontzettend blij en trots met de gewonnen prijs, het is een erkenning voor al onze vrijwilligers die zich 365 dagen per jaar inzetten voor de vereniging. Dankzij deze fantastische vrijwilligers is het mogelijk de manege draaiende te houden en deze tak van de paardensport uit te voeren in de regio”.

Stephanie Kanon – Secretariaat

Voltigevereniging de Eemsrakkers