In 2016 organiseert TREC Noord in samenwerking met de Reeënwissel een aantal TREC introductiecursusdagen en weekenden in Hoogersmilde, aan het Drents Friese Wold!
Op zondag 31 januari (VOL!) en zaterdag 27 februari (VOL!) organiseren we een TREC introductiedagcursus. In de ochtend is er kaartleesinstructie, waarna je een route intekent en de route gaat rijden. Na de lunch is er de PTV (hindernis)training. Kosten voor de introductiecursus (kaartlezen, lunch en PTV-training) zijn €55,00, of €25,00 voor alleen de kaartleesinstructie of alleen de PTV (hindernis)training.
Is één dag niet genoeg en wil je langer met je paard genieten van de prachtige omgeving van het Drents Friese Wold? In de weekenden van 19/20 maart, 21/22 mei en 11/12 juni organiseren TREC Noord en de Reeënwissel TREC-trainingsweekenden. In deze weekenden volg je één dag de TREC introductiecursus, de andere dag kan je genieten van de omgeving of verder oefenen met de hindernissen. Tijdens het weekend verblijf je in je eigen kampeermiddel of huur een tent of stacaravan, voor je paard huur je een stal met paddock.
Wil je meer weten over TREC of de introductiecursus, kijk dan op de website van TREC Noord, www.trecnoord.nl. Meer informatie over Camping/FNRS manege de Reeënwissel vind je op www.reeenwissel.nl. Opgeven voor de training kan via info@trecnoord.nl, opgeven voor de weekenden inclusief cursus kan via info@reeenwissel.nl.