STEM JE MEE OP ONZE NIEUWE PORTEFEUILLEHOUDER RECREATIESPORT?

Beste paardensporter,

Met veel plezier nodigen we je uit om te stemmen op de nieuwe portefeuillehouder recreatiesport van jouw regio. Met deze nieuwe bestuursfunctie krijgt de recreatiesport een volwaardige plek in de KNHS-organisatiestructuur. Het is namelijk belangrijk dat de paardensporter die geen wedstrijden rijdt en de liefhebber die graag de natuur in trekt goed worden vertegenwoordigd en de aanwas van nieuwe leden doorgaat.

Eerder lieten we je weten dat elke regio een portefeuillehouder recreatiesport in zijn dagelijks bestuur krijgt die de recreatiesport gaat promoten en maneges betrekt bij recreatiesport activiteiten. Daarnaast zal de portefeuillehouder recreatiesport ook leuke en leerzame producten en evenementen beter op de kaart zetten zoals Enjoy the Ride ritten, Impulsrubrieken, het Ruiter- en Menbewijs en de Paard&Levendag.

Elk KNHS-lid heeft stemrecht, jij dus ook!
Je kunt via je vereniging lid zijn van de KNHS via je ruiter- of menbewijs,maar ook als FNRS-ruiterpaspoorthouder. Elk KNHS-lid heeft nu ook toegang tot de Algemene Ledenvergadering van zijn of haar regio en een stemrecht.

Maak gebruik van dat stemrecht en breng digitaal je stem uit. Digitaal je stem uitbrengen betekent dat je kunt stemmen via je PC, tablet of telefoon, waar en wanneer je maar wilt.

Hoe breng ik mijn stem uit?
Bekijk via onderstaande link het CV van onze kandidaat:
https://response.questback.com/isa/qbv.dll/SQ?s=H34rtCrDNpqPtpH3iiLdFg945mizYFCMgDBlERMZGLA2NsmugaN4e2E1vF8l1ZGz0
Volg de stappen zoals aangegeven en breng je stem uit. Je ontvangt een bevestiging als je stem goed is aangekomen. Je kunt stemmen tot en met zondag 26 april 2015. De uitslag wordt op 29 april 2015, een dag na de Algemene Ledenvergadering, op www.paardensportgroningen.nl bekend gemaakt.

Vragen?

Kijk voor meer informatie op www.knhs.nl/dichterbijdepaardensporter of neem contact op met ondergetekende. Voor het inzien of wijzigen van NAW-gegevens verwijzen we je graag naar www.mijnknhs.nl.

Maak gebruik van je stemrecht en zorg er samen met ons voor dat de mooiste sport van Nederland nog mooier wordt!

Met vriendelijke groet,

Regiosecretaris KNHS Regio Groningen
www.paardensportgroningen.nl