Start Opleidingen Aspirant Instructeur in februari 2023
Laatste kans! Schrijf je nu in voor de opleiding Aspirant Instructeur Allround of Manege 
Ben jij een enthousiaste ruiter/amazone en vind je het leuk om anderen te leren paardrijden? Dan is de opleiding Aspirant Instructeur Allround of Manege echt iets voor jou! Ontwikkel je eigen rijvaardigheid én leer lesgeven. 
Dit is de eerste stap op weg naar het zelfstandig instructeursschap. Je volgt een opleidingsprogramma waarin de onderwerpen Rijtechniek (springen en dressuur), Didactiek (de leer van het lesgeven), Voeding & Gezondheid en Omgang & Verzorging aan bod komen. 

De opleiding bestaat uit een startbijeenkomst in Ermelo en daarna 19 opleidingsbijeenkomsten op doordeweekse avonden. Voor de volgende opleidingen kun je je inschrijven;
Aspirant Instructeur Allround Tolbert
Aspirant Instructeur Allround Uden
Aspirant Instructeur Allround in Hoeven
Aspirant Instructeur Manege en Allround in Echt
Aspirant Instructeur Manege en Allround in Markelo
Aspirant Instructeur Manege en Allround Lisse

De opleiding vindt plaats in de periode februari tot en met juni 2023. De opleiding wordt afgesloten met 2 examendagen. De opleidingsavonden bestaan uit praktijklessen waarin de theorie verweven zit en de leerstof besproken wordt. In het praktische deel wordt voornamelijk het rijden en lesgeven geoefend. Daarnaast maak je twee digitale kennistoetsen. 

Kijk hier voor meer informatie over de opleiding Aspirant Instructeur Allround of Manege en schrijf je nu nog in!. 
Heb je nog vragen dan kun je deze stellen via academy@knhs.nl