In onze ALV  gehouden, eind vorig jaar stelden wij Timmo de Vries voor als nieuw Springforum lid.  Timmo neemt het stokje over van Grietje de Vries in het springforum. Tevens neemt Timmo zitting in het bestuur van de regio…  Wij bedanken Grietje de Vries die een aantal jaar  ons heeft vertegenwoordigd in het springforum, Grietje blijft in het bestuur van regio Groningen en gaat zich inzetten voor andere leuke dingen die de sport te bieden heeft in onze regio en landelijk.

Mocht je denken ik heb een vraag voor de forumleden, kijk dan even onder het knopje Forum leden, daar staan ze allemaal en via de mailadressen heb je contact.

 

Timmo: Graag stel ik mij hierbij voor als nieuw lid van het springforum.

Mijn naam is Timmo de Vries,  wonende in Den Horn, vlak onder Groningen.

Naast actief springruiter ben ik, na het behalen van het instructie diploma, mij gaan verdiepen in de wereld van parcoursbouwen. Hiermee ben ik nu al 20 jaar in het noorden actief, en heb daarin vele ruiters zien ontwikkelen en doorstoten naar de top.

Naast het zelf rijden van concoursen vind ik het opleiden van jonge paarden en ruiters de meest leuke aspecten van de ruitersport. Natuurlijk zijn de topwedstrijden heel leuk om mee te maken, maar in het noorden van het land krijgen zowel ruiters als officials niet helemaal de kans om zich op de zelfde wijze te kunnen ontwikkelen als in andere delen van het land.

Dit, en het idee om mee te kunnen denken in nieuwe ontwikkelingen en een hulp te kunnen bieden hieraan in de sport, hebben mij doen besluiten om in het springvorm voor de regio Groningen te gaan zitten.

Ik hoop, dat ik bij de collega’s en ruiters mag aankloppen voor vragen en ga ervan uit dat ze mij weten te vinden voor ondersteuning mijnerzijds.
Groeten Timmo de Vries