Beste springruiters,

Op zaterdag 2 augustus 2014 wordt de Rabo Nationale Selectiedag gehouden voor jeugdtalenten uit de regio. De combinaties die hier startgerechtigd zijn, hebben daarvan via de KNHS bericht gekregen.
Tijdens deze dag wordt jeugdtalent in dressuur en springen gescout door speciale topruiters en amazones die uit heel Nederland afkomstig kunnen zijn.
De regio’s Friesland en Groningen organiseren deze dag gezamenlijk sinds 2012. Deze afgelopen 2 jaar is gebleken dat bij het springen tijd en ruimte is om er een extra activiteit bij te organiseren specifiek voor jeugdige springcombinaties.

Het idee van de Regio’s is om aansluitend aan de voor-selectie voor het Rabotalentenplan, voor de jeugdige springruiters, een springclinic te koppelen. De scouts die zijn gekomen om de Rabo-selectie te doen, zullen hiervoor blijven en deze springclinic begeleiden. Net als de jeugdtalenten die voor de selectie rijden, willen we jullie in de gelegenheid stellen om met aanwijzingen van deze top instructeurs een parcours te springen. Op je eigen hoogte, dan wel 1 klasse hoger dan je normaal springt. Je krijgt hiervoor in principe per 2 combinaties (2 scouts) 15 minuten de tijd voor.

Wij vragen voor deze springclinic een eigen bijdrage van 5,– euro per combinatie.

Datum: 2 augustus 2014
Plaats: Tolbert, HJC Manege
Aanvang: aansluitend aan selectie RNSD
Voor wie: Jeugdige springruiters 1 WP in B, en vallen in de leeftijd van 10 tm 21 jaar pony’s /paarden.
Kosten: 5, — per combinatie.
Er is beperkt Capaciteit en Vol is Vol

Heb je interesse om mee te doen aan deze springclinic dan willen wij het volgende van je weten:
Naam
Leeftijd
naam pony/paard
cat: C D E P
klasse waarin je wilt starten

Opgeven kan tot 26 juli 2014 bij Claudia: pr-jsp@paardensportfriesland.nl

Met vriendelijke groet, Helen de Koning KNHS Regio Groningen