De ontwikkelingen in de paardensport staan geen moment stil. Nooit eerder bedienden hippische bedrijven en verenigingen zoveel verschillende soorten paardenliefhebbers; van de manegeruiter die één keer in de week naar paardrijles komt, de recreatieve ruiter met een eigen paard, tot wedstrijdruiters en soms zelfs topruiters of ruiters die deze ambitie willen waarmaken.

Om deze paardenliefhebbers optimaal hun favoriete sport te kunnen laten beoefenen op paardensportaccommodaties hebben wij kennis over hen nodig, maar ook over de paardensportaanbieders. Wat kun je? Wat wil je? Op welk gebied ontvangt je graag begeleiding van jouw sportbond of branchevereniging?

Om jou en je wensen nog beter te leren kennen vragen wij, de KNHS en FNRS, je om mee te doen aan de Hippische Sportaanbiedersmonitor 2015. Met de uitkomsten van dit onderzoek willen wij onze dienstverlening nog beter laten aansluiten op jouw behoefte.

Onder de deelnemers verloten we een geheel verzorgde clinic én je kunt zelf een mooi cadeau uitkiezen! We willen je met deze clinic met een thema naar keuze graag kennis laten maken een specifieke discipline of onderwerp die interessant is voor jouw vereniging of ruitersportcentrum. Het invullen van de vragenlijst neemt ongeveer 20 minuten tijd in beslag. Doe je mee?

Klik HIER om naar de Sportaanbiedersmonitor te gaan.

Let op! Deelnemen kan nog tot 1 februari 2016.

Categorie: sportaanbiedersmonitor