PhotoGrid_1446154541999 (1)

 

Showdag manege de Veenhoeve
In de herfstvakantie (van donderdag 22 oktober t/m zondag 25 oktober) vond het Hippos concours plaats in manege de Veenhoeve te Appingedam.  Naast het grote springconcours werd er voor de manege ruiters een showmiddag georganiseerd op de vrijdag.  De weken voor de showdag hebben 17 groepen flink geoefend met het carrouselrijden. Elke groep had een verschillend thema,  van Schotse dames, halloweengriezels tot Tiroler meisjes. Van de 17 groepen werden de beste 4 uitgekozen om te mogen rijden tijdens de showdag op de vrijdag van het Hippos concours. Naast het carrousel rijden waren er verschillende activiteiten georganiseerd, denk hierbij aan een fotoshoot met je lievelingspaard, je eigen stokpaard maken, pushball, schminken. Noem maar op!  Alle manegeruiters kregen een boekje mee met daarop een lotnummer.  Op de dag zelf werd er een lot getrokken, waarmee je een privéles, suprisebag of zelfs een VIP tafel kon winnen voor de showavond op de zaterdagavond. De dag werd druk bezocht, wat een gezelligheid!

Nadine.

Als organisatie van het Hippos Concours zijn wij heel blij dat de recreatie/manege ruiters ook aandacht hebben gehad tijdens dit concours. Zelf zijn wij ook actief in de recreatieve/manege paardensport.
Het is mooi om te zien dat  iedereen die een passie heeft voor de paardensport kan genieten op hun eigen manier tijdens een evenement als dit.

Jelly en Clarissa