Op 2 Augustus wordt de Raboselectiedag gehouden in de HJC manege in Tolbert in samenwerking met KNHS Regio Friesland. Hierover kun je alles vinden onder opleidingen (talent ontwikkeling)

Aansluitend organiseren wij zie hieronder:

Jeugdige springruiters opgelet:
Op zaterdag 2 augustus 2014 wordt de Rabo Nationale Selectiedag gehouden voor jeugdtalenten uit de regio. De combinaties die hier startgerechtigd zijn, hebben daarvan via de KNHS bericht gekregen.
Tijdens deze dag wordt jeugdtalent in dressuur en springen gescout door speciale topruiters en amazones die uit heel Nederland afkomstig kunnen zijn.
De regio’s Friesland en Groningen organiseren deze dag gezamenlijk sinds 2012. Deze afgelopen 2 jaar is gebleken dat bij het springen tijd en ruimte is om er een extra activiteit bij te organiseren specifiek voor jeugdige springcombinaties.
Het idee van de Regio’s is om aansluitend aan de voor-selectie voor het Rabotalentenplan, voor de jeugdige springruiters van het JSP, een springclinic te koppelen. De scouts die zijn gekomen om de Rabo-selectie te doen, zullen hiervoor blijven en deze springclinic begeleiden.
We hebben nog een aantal plekjes vrij voor vrije opgave voor deze middag. Er zijn wel een paar voorwaarden aan verbonden: je dient een startpas met je pony te hebben en minimaal 1 WP in B te hebben. Verder is het voor jeugdige springruiters in de leeftijd tussen 10 tm 21 jaar, pony’s vanaf categorie CDE en paarden .
Op je eigen hoogte, dan wel 1 klasse hoger dan je normaal springt. Je krijgt hiervoor in principe per 2 combinaties (2 scouts) 15 minuten de tijd voor.
Datum: 2 augustus 2014
Plaats: Tolbert, HJC Manege
Aanvang: aansluitend aan selectie RNSD
Voor wie: Jeugdige springruiters 1 WP in B, en vallen in de leeftijd van 10 tm 21 jaar pony’s CDE /paarden
Kosten: 5, — per combinatie.
Er is beperkt Capaciteit en Vol is Vol
Heb je interesse om mee te doen aan deze springclinic dan willen wij het volgende van je weten:
Naam
naam pony/paard
cat: C D E P
klasse waarin je wilt starten
Opgeven kan tot 26 juli 2014 bij Claudia: pr-jsp@paardensportfriesland.nl