DSC_6163

Rabo Jeugddag
Vandaag 27 september hebben wij in de HJC manege in Tolbert weer onze jaarlijkse Rabo Jeugddag georganiseerd samen met Knhs Regio Friesland deze dag is voor onze jeugdtalenten uit de regio JSP en de Raboselectie ruiters.

 

Wat een enorm leuke dag hebben we met elkaar gehad!! begonnen op de zondagmorgen vroeg met een uurtje Salsa dansen waar de ouders ook welkom bij waren!! ( menig handdoekje werd na die tijd uit de wc getrokken wink-emoticon ) vervolgens werden de deelnemers in twee groepen gedeeld een groep bleef bij Corrie Rave en de andere groep ging naar Romy Froma.

Bij Corrie namen ze een kijkje achter de schermen van een jury… per groep reden er drie combinaties in verschillende klassen onderdelen van een proef en de deelnemers mochten daarop schieten met punten en uitleg en dat werd onderbouwd door Corrie!

Hierbij wil ik vast een bedankje uitspreken aan alle ruiters die meededen ( zij werden ook voor de Leeuwen gegooid, maar vonden het erg leuk om te doen!)

Bedankt : Iris Van der Molen L2 Corinne Corine van der Bij Z1 Annemarie Tik Tak ZZ Zwaar. Arenda Faber M1 Helina Cazemier B (met een puppy paard nog geen B gestart! en Melanie Wellis LT.

Bij Romy werd er naar je eigen doel gezocht! uitspraak!! ( er is geen lift naar succes, je moet de trap nemen!)
Romy Springruiter en Ecco coach van het ATC Adelinde Trainingscentrum, had een heel parcours uitgelegd die de deelnemers moesten gaan overbruggen en dat niet alleen !! ze is ook even flink bezig geweest met je eigen ik!!
Dat kwam weer mooi naar voren door een deelnemer hij kreeg een vraag moest vertellen wat zijn doel was maar!! niemand verstond hem bijna..daarna hoorde heel Tolbert het!! (je eigen groei doormaken)

Tussen de middag met elkaar geluncht broodje kroket of frikandel broodje kaas beetje drinken even rust..na drie kwartier gingen we wisselen en weer vrolijk verder…

Na afloop hadden we nog een kleine verassing voor de deelnemers voor iedereen was er een Goody back!! bedankt Corine van der Bij zij werkt bij de Eisma mediagroep en heeft dit geregeld voor ons.

DSC_6129

Rest mij nog.. Corrie en Romy en Mboka te bedanken voor deze dag

en natuurlijk de HJC manege..die na drie volle dagen concours toch ook weer de bakken en de kantine weer helemaal stand By hadden voor ons!!