JEUGD STIMULERINGSPLAN

Het JSP is er voor de jeugd, wij hopen met het Jeugd Stimuleringsplan vele ruiters in de regio groningen te stimuleren om hun mooie sport, op een hoger niveau te krijgen.

Dit doen wij door jaarlijks een serie van 12 lessen aan te bieden, voor zowel springen als Dressuur. deze lessen worden op verschilende locaties in de regio gegeven. Voor de zomervakantie 6 lessen en na de zomervakantie de volgende 6 lessen.

Activiteiten

Wij stimuleren ook dat de ruiters als groep gezamelijk iets gaan doen en organiseren buiten de lessen om een tweetal activiteiten, waarbij de eerste activiteit te maken heeft met de disipline waar je in lest, bv proefgericht rijden voor de kampioenschappen, of parcours uitleg, bouwen en springen met begeleiding. Of een kenismaking les met Eventing.De tweede activiteit staat in het tken van om met de hele groep wat te gaan doen…denk aan balanstraing, Mental Coaching,houding zit.Wij proberen daar iedere keer weer iets leerzaams voor te organiseren.

Wie kunnen hier aan mee doen

Alle ruiters in de leeftijd van 11 t/m 21 jaar, met pony/ paard, pony’s vanaf Cat. C. De ruiter moet zelf B+5 hebben gereden. Verder kun je met alle klassen meedoen van B/Z2 Dressuur of B/ZZ Springen.

Opgeven

Opgeven kan ieder voorjaar, door je in te schrijven voor de selectie dag info en opgave formulier komen dan op de site te staan. verenigingen krijgen altijd bericht en natuurlijk wordt het ook in de sociaal Media bekent gemaakt.

Info

Wil je nu alvast meer info of heb je vragen, mail dan even naar:          pr-opleidingen@paardensportgroningen.nl