NIEUWE DATUM HIPPIADE: 3 OKTOBER 2015
Goed nieuws: de afgelaste rubrieken van de Hippiade worden ingehaald op zaterdag 3 oktober 2015. Deelnemers aan de klassen B en L1 dressuur hebben inmiddels een e-mail gekregen met meer informatie. Dat geldt ook voor de contactpersonen van teams die meedoen aan het verenigingskampioenschap en afdelingsdressuur. Heb je de mail niet ontvangen, dan kun je de informatie hier terugvinden.

Is het op zand of op gras?
Alle rubrieken, inclusief het losrijden, zijn op zand.

Welke proef rij ik?
Het vraagprogramma en het kampioenschapsreglement blijven van kracht. De proefnummers zoals beschreven in het vraagprogramma worden dus ook op 3 oktober gereden. Je vindt deze documenten als download onderaan deze pagina met informatie voor deelnemers.

Waar vind ik de startlijst?
De deelnemerslijst van zaterdag 5 september geldt ook voor zaterdag 3 oktober en wordt aangepast aan het nieuwe programma. De startlijsten worden maandagavond 14 september gepubliceerd op knhs.nl/hippiade.

Ik kan niet op 3 oktober.
We kunnen ons voorstellen dat je dan enorm baalt. Helaas is het niet mogelijk om de Hippiade op een andere dag in te halen. Hieronder staat wat je in jouw situatie moet doen:

Deelnemers klasse B of L1 dressuur (individueel)
Meld je zo snel mogelijk, maar uiterlijk 48 uur voor het kampioenschap, af via een e-mail aan evenementen@knhs.nl. Er wordt dan geen inschrijfgeld in rekening gebracht.

Deelnemers verenigingskampioenschap en/of afdelingsdressuur
Alle communicatie over de verenigingskampioenschappen en afdelingsdressuur verloopt uitsluitend via de contactpersoon van de vereniging of het team. Meld je dus bij hem of haar. Bij wijzigingen in de teamsamenstelling stuurt de contactpersoon zo snel mogelijk, maar uiterlijk 48 uur voor het kampioenschap, een nieuw inschrijfformulier naar evenementen@knhs.nl. Nieuwe deelnemer(s) worden gecontroleerd, waarbij de stand op de datum van de regiokampioenschappen bepalend is.
Ik heb al inschrijfgeld betaald voor 5 september. Wat nu?
Heb je voor zaterdag 5 september al inschrijfgeld betaald, dan hoef je dat voor 3 oktober niet opnieuw te doen. Kun je niet op 3 oktober, dan krijg je je inschrijfgeld terug.

Stalreserveringen
De stalreserveringen voor 5 september vervallen. Had je voor 5 september een stal gereserveerd, dan wordt dit niet in rekening gebracht. Wil je op 3 oktober een stal reserveren, stuur dan zo snel mogelijk, maar vóór zaterdag 19 september een nieuw reserveringsformulier op.

Juryleden en officials
Juryleden en officials die op 5 september ingedeeld waren, worden volgende week persoonlijk benaderd in verband met hun beschikbaarheid op de nieuwe datum.

Meer informatie / andere vragen
Voor andere vragen specifiek over jouw deelname aan de Hippiade neem je contact op met de KNHS Servicedesk. Alle andere informatie wordt op deze website gepubliceerd.