Bestuur KNHS Regio Groningen, Feliciteert!!  Nederlands Kampioen Marten Luiten.

Marten werd vandaag in Ermelo Nederlands Kampioen met zijn pony Comanche in het M1/2 Cat C

Ermelo schreef hierover:

De twaalfjarige Marten Luiten en zijn pony Comanche zijn zojuist KNHS kampioen geworden in de klasse M1/2 cat. C. Het was een spannende strijd in de Divoza prijs. Marten, zoon van Willem Luiten de manager wedstrijdsport van de KNHS, bleef Romy Schaftenaar maar net voor. Marten scoorde met zijn proef 65.33% in de M1, terwijl Romy met Campsterhoven’s Leonardo een M2 proef reed en 65.00% scoorde. Derde in de Divoza prijs werd Iris van de Ven op Starlight met 64.89%.

Marten vertelt enthousiast: ‘Ik vind het echt super tof dat ik heb gewonnen. Ik ben ook heel tevreden over mijn proef. Normaal kan mijn pony wel een beetje moe worden in de training, maar vandaag was hij heel fris. Hij heeft een fijne aanleuning en een leuk koppie. Het ging precies zoals ik wilde!’

Marten had zich eigenlijk met drie pony’s geselecteerd voor de Indoorkampioenschappen in de klasse M1 en L2. Met Golwins Hoeves Movie zou hij vanmorgen moeten starten in de L2, maar dat ging helaas niet door. ‘Mijn pony had zich gisteren verstapt en daarom moesten we hem afmelden. Maar dat ik nu heb gewonnen maakt dat allemaal weer goed!’

Foto: Bestuur KNHS Regio Groningen, </p> <p>Feliciteert!! Nederlands Kampioen Marten Luiten.</p> <p>Marten werd vandaag in Ermelo Nederlands Kampioen met zijn pony Comanche in het M1/2 Dat C</p> <p>Ermelo schreef hierover:</p> <p>De twaalfjarige Marten Luiten en zijn pony Comanche zijn zojuist KNHS kampioen geworden in de klasse M1/2 cat. C. Het was een spannende strijd in de Divoza prijs. Marten, zoon van Willem Luiten de manager wedstrijdsport van de KNHS, bleef Romy Schaftenaar maar net voor. Marten scoorde met zijn proef 65.33% in de M1, terwijl Romy met Campsterhoven's Leonardo een M2 proef reed en 65.00% scoorde. Derde in de Divoza prijs werd Iris van de Ven op Starlight met 64.89%.</p> <p>Marten vertelt enthousiast: ‘Ik vind het echt super tof dat ik heb gewonnen. Ik ben ook heel tevreden over mijn proef. Normaal kan mijn pony wel een beetje moe worden in de training, maar vandaag was hij heel fris. Hij heeft een fijne aanleuning en een leuk koppie. Het ging precies zoals ik wilde!’</p> <p>Marten had zich eigenlijk met drie pony’s geselecteerd voor de Indoorkampioenschappen in de klasse M1 en L2. Met Golwins Hoeves Movie zou hij vanmorgen moeten starten in de L2, maar dat ging helaas niet door. ‘Mijn pony had zich gisteren verstapt en daarom moesten we hem afmelden. Maar dat ik nu heb gewonnen maakt dat allemaal weer goed!’