Bericht van de KNHS Ermelo!

aan team afdelingsdressuur en/of verenigingskampioenschap
De verdeelsleutel voor het afvaardigen van het aantal afdelingsdressuurteams en teams voor deelname aan de verenigingskampioenschappen kan niet vooraf worden bepaald. Deze verdeelsleutel wordt namelijk gemaakt aan de hand van het aantal gestarte teams tijdens de regiokampioenschappen. Op het moment dat de sluitingsdatum van het laatste regiokampioenschap is bereikt, (7 augustus) zijn de totale aantallen bekend welke op de diverse regiokampioenschappen zijn gestart/gaan starten. Aan de hand van de gestarte aantallen wordt de verdeelsleutel gemaakt.
Alle winnende teams mogen sowieso naar de hippiade, vervolgens wordt de verdeelsleutel aangevuld op basis van het aantal gestarte teams per regio. De bekendmaking van de verdeelsleutel voor verenigingskampioenschappen, 4- en 6-tallen staat gepland op dinsdag 11 augustus.
Let op: Elk team dient zich opnieuw in te schrijven! Zonder inschrijving voor 14 augustus (pony’s) en 21 augustus (paarden) is er geen deelname mogelijk! De inschrijfformulieren zijn te vinden op www.hippiade.nl en kunnen verzonden worden naar evenementen@knhs.nl. We willen je vragen indien mogelijk niet af te wachten met opgeven tot de uiterste inschrijfdatum, maar dit z.s.m. te doen. Ben je kampioen geworden op de regio, dan kun je alvast opgeven voor de Hippiade.