*UPDATE HIPPIADE: B, L1, AFDELINGSDRESSUUR EN VERENIGINGSKAMPIOENSCHAPPEN GAAN NIET DOOR
04 september 2015

Door de zware regenval die de afgelopen dagen en op dit moment over Ermelo trekt is met name het grasterrein van het Nationaal Hippisch Centrum niet in optimale conditie.

*Update 20:40 uur: Het terrein is door de aanhoudende regenval in korte tijd verslechterd. Daarom worden morgen (5 september) de volgende klassen afgelast:

B en L1 (dressuur)
afdelingsdressuur (vier- en zestallen)
verenigingskampioenschap (alles).
De deelnemers aan deze klassen worden of zijn inmiddels telefonisch op de hoogte gesteld. Op dit moment worden de mogelijkheden bekeken om de rubrieken die zijn afgelast te verplaatsen. Daarover is nu nog geen verdere informatie.

Wat wel doorgaat:

Springen klasse L en M
Individuele finales L2, M1, M2, Z1, Z2 en ZZ-Licht
Kür op muziek voor viertallen.
De rubrieken die doorgaan worden op zand verreden.

Origineel bericht:

De KNHS heeft vooralsnog besloten om de Hippiade wel door te laten gaan en dressuurringen 6 t/m 11 te verplaatsen naar een ander gedeelte van het terrein. De overige dressuurringen liggen op zand of gedraineerde grond en zijn nog goed berijdbaar.

Bezoekers Hippiade
Het slechte weer heeft er ook voor gezorgd dat het parkeerterrein, vooral voor bezoekers (weiland), slecht begaanbaar wordt. Wil je komen kijken, hou dan rekening met aangepaste omstandigheden. Schuilen kan natuurlijk altijd bij één van de stands in het strodrop, of volg de wedstrijden lekker thuis op de bank via Clip My Horse. Voor zaterdag is de weersverwachting gelukkig beter. De KNHS hoopt op ieders begrip.

Foto: Arnd Bronkhorst