NK EVENTING!
Wij stellen jullie het L-Team voor zij gaan voor Groningen rijden op het NK Eventing op 4/5 okt in Hattum

Wieneke:
Deze Groninger amazone ’s gaan onze provincie vertegenwoordigen tijdens het NK eventing in Hattem op 4 en 5 oktober in de klasse L.
Dit is het 4e jaar dat de kampioenschappen in de klasse L op deze leuke manier georganiseerd wordt. Zo krijgt iedere provincie evenveel kans. En het creƫert tegelijkertijd een erg leuke sfeer.
Dit jaar wordt er een gezamenlijk maaltijd bij georganiseerd.
En het is de kans voor eventers onder elkaar om elkaar in een ontspannen sfeer beter te leren kennen.
Elk team heeft een team coach welke vaak het forumlid van de betreffende provincie is. Voor Groningen is dat
Wieneke Hadderingh.
Ons team heeft samen een crosstraining gehad om zich zo goed mogelijk voor te bereiden op dit NK.

Voorstelrondje Ruiters:

foto links boven :
Mijn naam is Marjolein Merkelbach, in het dagelijks leven amazone en instructrice (voornamelijk dressuur) en ik versterk samen met mijn super fanatieke 11 jarige vosmerrie Dancing Matilde (Zavall x Man in the Moon) het Eventing-team van Groningen. Dance loopt M dress, L springen en L SGW en heeft dit seizoen alle crossen foutloos uit gelopen, dus we hopen het team goed te kunnen vertegenwoordigen in Hattem! We hebben er in ieder geval super veel zin in! ?

foto rechts boven:
Wij zijn Holly (7) en Joyce (27). Voor de provincie Groningen mogen wij deelnemen aan het NK eventing in de klasse L. Wij trainen samen sinds het voorjaar van 2019 en beleven tot nu toe een fantastisch eerste eventingseizoen. Holly is 1.80m en dressuurgefokt (Bon Bravour x Ferro). In eerste instantie lijkt Holly misschien niet geschikt voor de eventing, maar niets is minder waar. We hebben al mooie plaatsingen en overwinningen behaald in de klassen B en L. Het NK is wel een kroon op ons werk. Wij hebben er heel veel zin in om samen met de andere teamleden een mooie plaatsing te behalen in Hattem. Genieten wordt het zeker!

foto links onder:
Hallo allemaal,
Ik ben Chantal Windstra, 19 jaar en kom uit Boerakker. Met mijn merrie Foberlina (Advance x Luidam) mag ik Groningen gaan vertegenwoordigen op het NK eventing in Hattem. We gaan ons best doen, en het belangrijkste veel plezier maken!

foto rechts onder:
Mijn naam is Louise Berenpas, ik rij met mijn 10 jarige merrie van Verdi mee in Hattem in het L team van Groningen. Ik rij sinds een jaar eventing wedstrijden met haar en dit doet ze het allerliefste.

Regio Groningen wenst jullie vast heel veel succes!!