Kom naar het de informatiebijeenkomst Zilver in Noord-Nederland
Uitleg over de tweede fase van de KNHS- en FNRS-Ruiteropleiding
Begin dit jaar is de tweede fase van de ruiteropleiding gelanceerd. Deze zilveren fase is speciaal ontwikkeld voor ruiters die al de nodige rijervaring hebben en toe zijn aan de volgende stap in hun ruitercarrière. De eerste (bronzen) fase die in mei 2016 is gelanceerd, is erg succesvol en wordt al volop in het land georganiseerd. Dit voorjaar organiseren de FNRS en KNHS weer regionale bijeenkomsten om de zilveren ruiteropleiding te presenteren.

U bent van harte uitgenodigd om één van deze gratis informatiebijeenkomsten bij u in de buurt bij te wonen. U krijgt hier uitleg over het organiseren van de ruiteropleiding, toelichting op het lesmateriaal en u kunt hier uw bestelling plaatsen of vooraf doorgegeven bestelling ophalen. Op de bijeenkomsten wordt kosteloos een introductiepakket van de zilveren ruiteropleiding aangeboden met onder andere een instructeurshandleiding en werkmap.

Datum en locaties informatiebijeenkomst Zilver regio Noord-Nederland:
28 februari 2017 bij De Postwagen, Hoofdstraat 53 in Tolbert
Programma
U bent van harte welkom vanaf 19.00 uur voor koffie of thee met wat lekkers. Om 19.30 uur begint de presentatie. De volgende onderwerpen komen aan bod:
Uitleg over de zilveren ruiteropleiding
Regionale best practices
In contact met de KNHS: de Sportaanbiedersdesk stelt zich voor
Nieuwe buitenrij app
Overige interessante ontwikkelingen zoals het Young leaders Program
Vanaf 21.00 uur tijdens de borrel is er de mogelijkheid om met KNHS- en FNRS-medewerkers van gedachten te wisselen over de genoemde onderwerpen. De bijeenkomst is om 22.00 uur afgelopen.
Lesboeken exclusief verkrijgbaar via KNHS-sportaanbieders
Het boek ‘Leer paardrijden met plezier – deel 2’ is exclusief te koop voor KNHS-sportaanbieders en verenigingen. Deze wordt in combinatie met het Zilveren ruiterpaspoort aangeboden voor een speciale set prijs van € 12,50 incl. BTW met een minimum afname van 5 sets. U kunt deze te koop aanbieden voor € 19,95 incl. BTW. U geeft vervolgens aan ons door welke ruiters over zijn naar zilver zodat we de betreffende ruiters een leuke felicitatie kunnen sturen met daarbij een activeringssticker die ze in het paspoort moeten plakken. Vanaf dat moment is het paspoort geldig.
Hoe geef ik me op?
U kunt zich inschrijven via MijnKNHS. Ga naar ‘opleidingen en evenementen’ en vul vervolgens bij het zoekveld als omschrijving ‘zilver’ in. Vervolgens kunt u een keuze maken uit de diverse data en locaties.

Contact
Kijk voor meer informatie op www.knhs.nl/informatiebijeenkomstzilver of neem contact op
met de KNHS-sportaanbiedersdesk via telefoonnummer 0577 – 408 290 of via e-mail sportaanbiedersdesk@knhs.nl.