Geachte verenigingsbestuurder/ wedstrijdorganisator,

Graag nodigen wij u uit voor de KNHS Regionale Bestuurdersdag waarbij het thema “Uw wedstrijdorganisatie klaar voor de toekomst” centraal staat.

Door middel van een interactief, inhoudelijk en praktijkgericht programma staan op deze middag en avond kennis maken, kennis uitwisselen en samenwerking tussen de KNHS Verenigingen en de KNHS centraal.

Beleef als verenigingsbestuurder of wedstrijdorganisator deze paardensportmiddag en avond mee; krijg kennis van de wedstrijdsport in uw regio, leer van de diverse en interessante praktijkvoorbeelden en ga aan de slag met uw draaiboek of calamiteitenplan in de workshopsessies!

Wij verwelkomen u graag vanaf 14.30 uur. Het programma start om 15.00 uur en duurt tot ongeveer 20.30 uur. Tussendoor zult u worden voorzien van een kop soep en diverse heerlijke broodjes. Tot slot sluiten we af met een informeel hapje en een drankje.

In de bijlage vindt u de uitnodiging en het volledige programma voor deze middag en avond.

Aanmelden
Wilt u deze dag niet missen? Meld u dan snel voor 15 mei aan!
Dit kan door bijgaand formulier in te vullen en te sturen naar: accountmanagement@knhs.nl

Mocht u nog vragen hebben over uw inschrijving of deze dag, dan kunt u contact opnemen met Frederika van der Velde, KNHS Accountmanager, f.van.der.velde@knhs.nl.

Graag tot ziens op woensdag 20 mei 2015!

Met vriendelijke groet,

Frederika van der Velde
Accountmanager Noord-Nederland