Genomineerd!!
KNHS regio Groningen, Friesland, Utrecht.

AVOND: SPORT & FOKKERIJ VERENIGD
Geplaatst op 07 oktober 2015 in KNHS
Met medewerking van Alex van Silfhout, Wout-Jan van der Schans en Marian Dorresteijn. Toegang is exclusief en gratis voor KNHS- en KWPN-leden.
Op vrijdagavond 13 november organiseren het KWPN en de KNHS de boeiende thema-avond: ‘Sport & fokkerij verenigd’ op het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo. Tijdens dit avondvullende programma wordt, naar aanleiding van praktijkvoorbeelden, de impact van de bouw op de sportprestatie van het spring- en dressuurpaard geïllustreerd.
Internationaal springruiter Wout-Jan van der Schans en dressuurspecialiste Marian Dorresteijn zijn beiden lid van de KWPN Hengstenkeuringscommissie en kunnen dus als geen ander een link leggen tussen het exterieur van het paard en hoe hij beweegt en springt. Dorresteijn en Van der Schans worden bijgestaan door KWPN-inspecteur Henk Dirksen. Het drietal beoordeelt drie dressuurpaarden van Dressuurstal Van Baalen en vier getalenteerde springmerries die deze zomer deelnamen aan de springrubriek voor merries ‘Koningin van het noorden’ aan de hand en onder het zadel. Kortom: een leerzame, leuke avond waar fokkerij en sport bij elkaar komen!
Aansluitend tonen vijf jonge combinaties uit het Friese talentenplan ‘Mei Grand Prix Nei Grand Prix’ hun kwaliteiten op Z2-, Lichte Tour- en Zware Tour-niveau onder begeleiding van internationaal dressuurruiter en trainer Alex van Silfhout. Ook wordt deze avond de prijs uitgereikt aan de KNHS/KWPN-regio die het afgelopen jaar het beste invulling heeft gegeven aan de regionale samenwerking tussen sport en fokkerij.
Toegang is exclusief en gratis voor KNHS- en KWPN-leden. Meld je snel aan via het formulier op www.knhs.nl/13november, want er is een beperkt aantal tribuneplaatsen.
KNHS/KWPN-avond: Sport & fokkerij verenigd
Vrijdagavond 13 november 2015
Amaliahal, Nationaal Hippisch Centrum, De Beek 125 in Ermelo
Aanvang: 19.00 uur, einde programma: ca. 22.15 uur.
Entree: gratis en exclusief voor KWPN- en KNHS-leden na aanmelding (vol = vol!)
Aanmelden via het formulier op www.knhs.nl/13november
Bron: KNHS/KWPN

Thema-avond “Sport en fokkerij verenigd” (13 november 2015) – KNHS
Op vrijdagavond 13 november organiseren het KWPN en de KNHS een boeiende thema-avond ‘Sport & fokkerij verenigd’. In dit avondvullende programma wordt…
WWW.KNHS.NLKWPN en KNHS 2015-1