KWPN en KNHS organiseren in samenwerkingsverband voor u

Paardenbeoordelen/Kennisvergaren 2015

In deze combinatie gaat veel kennis verscholen die we samen willen inzetten om fokker en ruiter dichter bij elkaar te brengen. Met deze gedachte willen wij een 3-daagse cursus organiseren voor een ieder die zijn kennis wil verbreden.
De leiding van deze cursus ligt bij onze KWPN regio-inspecteur Bart Henstra. Op de praktijkavonden zal hij worden bijgestaan door de 2 internationale ruiters. Voor het springen zal dit Hester Klompmaker zijn en bij de dressuur Christa Larmoyeur.
De theorieavond waarop zowel het dressuurpaard als het springpaard aan de hand van een PowerPoint presentatie zal worden besproken, alleen deze avond is zonder paarden. Op deze avond zal ook het theorieboek verkrijgbaar zijn. Na de theorieavond zullen decentraal de praktijkavonden worden georganiseerd.
Voor deze praktijkavonden kunnen mensen zich aanmelden als ze hun paard graag mee willen nemen, deze paarden zullen aan de hand in de baan verschijnen voor het beoordelen van hun exterieur, hierna zullen ze in 3 groepjes van 2 paarden onder het zadel worden begeleid onderleiding van Hester dan wel Christa.

Cursusavonden
7 April – Sappemeer De Gouden Zon Noorderstraat 323 Theorieavond over het ideale (functionele) exterieur van het dressuur en springpaard.(Het paard in partjes) de voorloper van het cursusboek Het KWPN-Paard.
14 April – Tolbert HJC Manege Hoofdstraat 53 Exterieur en vrij springen springpaard. Onder leiding van Bart en Hester
21 April – Winschoten Stal Larmoyeur, Oostereinde 12 Exterieur en vrij bewegen dressuurpaard. Onder leiding van Bart en Christa
Om mee te willen doen is vooraf opgeven verplicht en de kosten zijn slechts €10,00 per avond. Met een maximum van €20,00 dit op de theorieavond te betalen. De theorieavond is verplicht, verder kan men zelf kiezen of men naar Hester, Christa of beide avonden gaat. Het theorieboek “Het KWPN Paard” zal ook deze avond verkrijgbaar zijn voor €20,00.
JongKWPN leden kunnen gratis aan deze cursus deelnemen.

Inschrijfformulier
Ja., Ik geef mij hierbij op voor Paardenbeoordelen/Kennisvergaren 2015

JongKWPN lid: Ja / Nee

Naam:……………………………………………………………

Adres:…………………………………………………………….

Pc + Woonplaats…………………………………………………

Telefoonnummer:…………………………………………………

E-mail:…………………………………… (belangrijk de correspondentie zal alleen per e-mail worden gedaan)

Aanmelden z.s.m.
Elsa Jongeling-Huberts, Dijkstreek 8, 9822 TA Niekerk, 06-30976555, HYPERLINK “mailto:ejhuberts@hotmail.com” ejhuberts@hotmail.com

KNHS is bezig met het aanvragen van licentiepunten voor diverse officials!