Zaterdag 15 augustus is er weer de Raboselectiedag voor dressuur en springen in de HJC manege in Tolbert. in samenwerking met regio Friesland.
Iedereen die hiervoor in aanmerking komt heeft ondertussen een uitnodiging en een reminder gehad!! mocht je aan de voorwaarden voldoen en geen uitnodiging hebben gehad kun je je ook vrij inschrijven dit kan nog tot 9 augustus.

Verder willen we net als vorig jaar de jeugd 10 t/m 21 jaar de gelegenheid geven om open in te schrijven om een parcours te springen, dit wordt beoordeeld door de scouts van de Rabo selectie dit zijn dit jaar Niels Nanning en Wim Bonhof de ruiters krijgen dan een ingevuld protocol en tips mee naar huis hoe je het spring technisch nog zou kunnen verbeteren!!

Voorwaarden om hieraan mee te doen zijn:

je dient een startpas met je pony te hebben en minimaal 1 WP in B te hebben. Verder is het voor jeugdige springruiters in de leeftijd tussen 10 tm 21 jaar, pony’s vanaf categorie CDE en paarden .
Op je eigen hoogte, dan wel 1 klasse hoger dan je normaal springt. Je krijgt hiervoor in principe per 2 combinaties (2 scouts) 15 minuten de tijd voor.
Datum: 15 augustus 2014
Plaats: Tolbert, HJC Manege
Aanvang: aansluitend aan selectie RNSD
Voor wie: Jeugdige springruiters 1 WP in B, en vallen in de leeftijd van 10 tm 21 jaar pony’s CDE /paarden
Kosten: 5, — per combinatie.
Er is beperkt Capaciteit en Vol is Vol
Heb je interesse om mee te doen aan deze springclinic dan willen wij het volgende van je weten:
Naam
naam pony/paard
cat: C D E of P
klasse waarin je wilt starten
Opgeven kan tot 1 aug bij pr-opleidingen@paardensportgroningen.nl

Wie kan zich opgeven!

zie graag jullie opgave’s tegemoet!! ( Helen)