Donderdag 17 november, is de algemene Najaars ledenvergadering gehouden in de Avinia State in winschoten (voorheen manege de Dollard)
Bestuur regio Groningen, was blij vanwege de mooie opkomst van ± 55 personen.
het was een mooie interactieve avond, met huldigingen, sprekers vanuit de Forums, afscheid en voorstellen van ons nieuwe forumlid Eventing.
Voor de KNHS presentatie vanuit Ermelo had regio Groningen een primeur en mochten zij hiervoor de nieuwe algemeen directeur Patrice Assendelft ontvangen.
Gehuldigd werden:
Z pony viertal zij werden Nederlands kampioen in de Kür en de proef.
Z paardenviertal – meertallen Winschoten, zij werden Nederlands Kampioen in de proef.
Masha Weinans, werdt gehuldigd nog voor het gronings Kampioen.
Afscheid van ons eventing forumlid Wieneke Hadderingh, forumlid Eventing van het eerste uur, helaas kon Wieneke niet aanwezig zijn, dit wordt binnenkort op een gepaste wijze opgepakt .
Welkom, voor ons nieuwe forumlid eventing Nathalie Vermaire, die ondersteuning gaat krijgen van Minka Haverkamp vanuit het bestuur. Minka gaat een periode meelopen met het bestuur, beide dames staan er zeer enthiosiast in en zullen zich zeker zichtbaar maken in de regio.
Monique Kroon kreeg door de voorzitter nog een bloemetje aangeboden, vanwege haar werk buiten het bestuur om voor de wedstrijdkalender.