dsc_8663

Gisteravond op de ALV van de regio zijn de Nederlands Kampioenen van de outdoor 2016 gehuldigd. Ditmaal waren het twee viertallen die deze titel op hun naam schreven. Regio Groningen is natuurlijk enorm trots op zijn Kampioenen en heeft ze gisteravond extra in het zonnetje gezet. Namens de regio Reikte de voorzitter bonnen van Divoza uit waar iedereen naar eigen believen iets moois van kan kopen! de commandanten kregen uit handen van Ben bontjer een mooie bos Bloemen.

dsc_8654

L- Friezen Viertal van Neta – Meertallen Winschoten, behaalden hun kampioenschap in de L meertalproef daar reden met een nette 69.58% naar de overwinning . De dames trainen het hele jaar door en geven af en toe een schow, ook zetten ze zich in voor het goede doel. In het winnende viertal reden:  Gerda rooks, Tineke Pater, Hetty Verkley, Desire Swarts en Lisanne Veenje, met hun Commandant Grieteke Oldenburger.

img-20160905-wa0016img-20160903-wa0009

 

dsc_8658

M- pony viertal Nienoord, behaalden hun Kampioenschap  in de Kür op muziek klasse M/Z ze reden met grote voorspong op nummer twee en drie naar de overwinning en behaalden 71% voor hun Kür. s’middag reden ze ook de proef en kregen daarbij hiervoor ook nog Brons. kortom een succesvolle dag voor dit viertal wat bestaat uit Chantal Windstra, Eva Heins,Esmee Meilink en Iris van de Molen met als commandant Helen de Koning. Ook dit viertal timmert aan de weg en traint veel om mooie resultaten neer te kunnen zetten!! Om de outfits bij elkaar te sparen doet het team veel met elkaar zoals op de kerstmarkt staan en oliebollen bakken en verkopen, dit met behulp van de ouders!! Wij gaan er met zijn allen voor en zien wel hoe we volgend jaar gaan…

dsc_8670dsc_8666

Het Viertal kreeg gisteravond, nog een hele mooie stalplaat uitgereikt door de Nieuwe Voorzitster van LR en PC Nienoord, Rieneke Wedzinga, voor hun prestaties op de Hippiade. Ook de vereniging is supertrots dat ze voor de tweede maal Nederlands Kampioen zijn geworden en liet dit blijken door een mooi passend kado te geven in de vorm van een gouden stalplaat met een foto erop.

digishotsimg_0004