persbericht KNHS regio Groningen
Foto – KNHS regio Groningen
op de ALV van regio Groningen, die weer fysiek georganiseerd kon worden werd afscheid genomen van een drietal bestuursleden. Gerard Arkema die 7 jaar penningmeester is geweest voor de regio, Ria Krans 3 jaar secretaris en Ben Bontjer die negen jaar als voorzitter en ledenraadslid  heeft gefungeerd.
De KNHS heeft Ben Bontjer voor deze 9 jaar de gouden KNHS speld toebedeeld en Aukje Kroondijk is speciaal hiervoor naar Tolbert gekomen om Ben de speld op te spelden.
Zowel Aukje Kroondijk als de Vice voorzitter van de regio Helen de Koning, hadden mooie woorden voor Ben. De ALV werd goed bezocht z’n 40 mensen waren vanuit heel de regio naar Tolbert gekomen.
Ben kreeg van de regio een mooi aandenken in de vorm van een Brons paardenbeeld ontworpen en gemaakt door Maurice de Boer van Bronzenpaarden.nl uit Zwinderen en een grote bos bloemen speciaal versiert was met een mooi toepasselijk rood wit blauw lint.
Ben is bij de regio nog niet helemaal uit beeld, hij zal tot oktober zeker betrokken blijven bij het nieuw ontwikkeld TOG Talentontwikkeling Groningen, waarin hij samenwerkt met Gerard en Helen. En we zien Ben geregeld terug in het veld als springjury.