Forum Leden

Home/Forum Leden

Zoals u wellicht al gelezen heeft wil de KNHS dichterbij de paardensporter staan met de nieuwe organisatiestructuur. De paarden-sportbond wil toegankelijker zijn voor haar leden door het reduceren van een flink aantal commissies en het instellen van een forum per discipline. KNHS leden gaan zo actief meebeslissen in de ontwikkelingen van de paardensport.

In elk forum komen paardensporters die op wat voor manier dan ook actief zijn in hun tak van sport en die gemotiveerd zijn om de sport nog mooier te maken. Per discipline is een forum ingesteld waarin over de sport wordt nagedacht, nieuwe ideeën worden besproken en nieuwe initiatieven ontstaan. Iedere regio, mendistrict of nationale vereniging vaardigt per forum iemand af met de juiste kennis, expertise en passie voor die betreffende discipline. Deze persoon is regionaal actief en slaat een brug tus-sen de paardensporters, de regio en Ermelo.

In de sportfora dressuur, eventing, recreatie en springen komen de leden uit de regio’s. Voor de disciplines voltige, endurance, reining en de aangespannen sport bestaan nationale verenigingen. Voor reining start er eerst een werkgroep breedtesport als voorloper van het forum.

Iedere regio krijgt een portefeuillehouder recreatiesport in het bestuur. Alle KNHS-leden kunnen komend najaar de voorzitter (indien aftredend) van het regio- en mendistrictbestuur digitaal kiezen.

Leden krijgen zo veel meer directe invloed en de KNHS komt letterlijk dichterbij de paardensporter.

Voor de Regio Groningen zijn de volgende foraleden actief:

 

 

SPRINGFORUM

Grietje-Smit                Grietje de Vries-de Rink

forumspringenGroningen@knhs.nl

Sinds 2008 ben ik actief als jurylid voor de springsport en dit doe ik met erg veel plezier. Om de sport te ondersteunen en ontwikkelen, denk ik een bijdrage te kunnen leveren via het springforum. Ik sta open voor een ieder z’n inbreng en ideeën om de sport nog mooier te maken en daarbij het welzijn van paard en ruiter niet uit het oog te verliezen

 


 

DRESSUURFORUM

dsc_7712        Gerard Arkema 

(MAILADRES KOMT SPOEDIG)

ik ben in het dagelijks leven werkzaam bij een groot ICT bedrijf en maakt deel uit van het managementteam. Naast deze fulltime baan ondersteun ik mijn vrouw Odilia met het runnen van Dressuurstal De Haarhof. Op bestuurlijk vlak heb ik jarenlange ervaring en maak ik op dit moment deel uit van de besturen van CH Marum, KNHS Regio Groningen en Stichting WesterkwartierPaardenkwartier. Ook als ruiter ben ik actief in de Z-dressuur, daarnaast bevoegd te jureren t/m de Z2-dressuur.
Mijn bijdrage aan het forum zie ik in het verbindingen leggen en versterken binnen de paardensport en in het bijzonder binnen de dressuur, tussen de paardensporter, official, wedstrijdorganisatie en de KNHS in al zijn facetten. Daarbij zijn voor mij de kernwoorden: luisteren, respect, integer, kwaliteit, welzijn en noodzakelijke vernieuwing van groot belang.

 

 

EVENTINGFORUM

Wieneke-Haddering         Wieneke Hadderingh

forumeventingGroningen@knhs.nl

Ik ben een fanatieke ruiter en leid verschillende paarden op. Ik ben zeer actief als Eventing Instructeur. Doordat ik zelf aan veel wedstrijden deelneem sta ik dicht bij de sport én bij de sporter en kan ik een positieve bijdrage leveren aan deze fantastische tak van paardensport.


RECREATIEFORUM

IMG_5501

 

 

 

                 

 

 

 

 

          Annemarieke Elema

 

forumrecreatiesportgroningen@knhs.nl

In ben gediplomeerd assistent instructeur. Jureer ‘t/’m L niveau geef les en organiseerde tochten in het lauwersmeer gebied.
Mijn doel in het leven is om mens en paard van elkaar te laten genieten. Het zij op wedstrijd niveau als op het recreatieve vlak.

En wat zou het mooi zijn als ik op dit vlak wat kan betekenen voor KNHS Regio Groningen.