Webinar Eventing 27 maart!

Webinar Eventing 27 maart 2021

De Eventing Forum leden van Drenthe, Friesland en Groningen presenteerden op 27 maart een webinar over alles rondom Eventing.

Vanwege deze bijzondere tijd waarin alles even op slot zit, hebben onze Forum leden Eventing gezamelijk een webinar georganiseerd, waarin alles rond de Eventing langs kwam. Deze avond werd goed bezocht z’n ± 140 mensen sloten aan. De avond was een groot succes en zeker voor herhaling vatbaar.

Eventing Forum leden  Wieneke Hadderingh, Els Driehuyzen en Anne van den Eerenbeemt, hebben voor aankomende maanden de regio Trainingen  op de agenda staan.  Deze lessen lopen, mocht je nog willen inschrijven onder het knopje Eventing op de site kun je alle info hierover vinden.

Mocht je de webinar willen bekijken hieronder de link..

By |woensdag 14 april 2021|Eventing, Forum nieuws|Reacties uitgeschakeld voor Webinar Eventing 27 maart!

Regiotrainingen Eventing!

Onze Eventing forumleden, organiseren op 1 mei, 29 mei en 19 juni regiotraingen.    

Kosten € 30,- per training, € 75,- als je ze alle drie tegelijk opgeeft

Zie Flyer voor meer info, je kunt hem vergroten door er op te klikken.

 

 

 

By |zondag 21 maart 2021|Eventing|Reacties uitgeschakeld voor Regiotrainingen Eventing!

Webinar Eventing..

KNHS regio Friesland, Drenthe en Groningen, organiseren in deze bijzondere tijd in plaats van een Eventing opstapdag een online Webinar .

Onze Eventing forum leden, Wieneke Haderingh, Els Driehuyzen en Anne van den Eerenbeemt geven op zaterdag 27 maart een  om 19.30 een gratis webinar voor beginnende eventers en mensen die meer willen leren over de disipline  Eventing.

Dit Webinar is voor de beginnende eventer en voor iedereen die meer wil weten over deze prachtige discipline. Doel is om nog meer combinaties te enthousiasmeren en vooral om inzicht te geven in wat er allemaal bij komt kijken! Het beloofd een informatieve avond te worden met veel tips and trics!

De presentatie zal plaats vinden via TEAMS. Via de onderstaande link kunt u inloggen.

https://teams.microsoft.com/l/meetup-join/19%3ameeting_ZmYyMWQwYzItNmRkYi00MTlkLThkMjYtNjgxY2ZlZDM3M2Ux%40thread.v2/0?context=%7b%22Tid%22%3a%220d7b060a-9b21-4658-b0e9-878cfd5e3bce%22%2c%22Oid%22%3a%22c0a9e16b-2564-4df2-b9ed-5da78c936dc7%22%7d

Hoe leuk is dit, doen julie ook mee?!

By |woensdag 3 maart 2021|Eventing, Nieuws|Reacties uitgeschakeld voor Webinar Eventing..

L-Team Regio Groningen naar NK Eventing

NK EVENTING!
Wij stellen jullie het L-Team voor zij gaan voor Groningen rijden op het NK Eventing op 4/5 okt in Hattum

Wieneke:
Deze Groninger amazone ’s gaan onze provincie vertegenwoordigen tijdens het NK eventing in Hattem op 4 en 5 oktober in de klasse L.
Dit is het 4e jaar dat de kampioenschappen in de klasse L op deze leuke manier georganiseerd wordt. Zo krijgt iedere provincie evenveel kans. En het creëert tegelijkertijd een erg leuke sfeer.
Dit jaar wordt er een gezamenlijk maaltijd bij georganiseerd.
En het is de kans voor eventers onder elkaar om elkaar in een ontspannen sfeer beter te leren kennen.
Elk team heeft een team coach welke vaak het forumlid van de betreffende provincie is. Voor Groningen is dat
Wieneke Hadderingh.
Ons team heeft samen een crosstraining gehad om zich zo goed mogelijk voor te bereiden op dit NK.

Voorstelrondje Ruiters:

foto links boven :
Mijn naam is Marjolein Merkelbach, in het dagelijks leven amazone en instructrice (voornamelijk dressuur) en ik versterk samen met mijn super fanatieke 11 jarige vosmerrie Dancing Matilde (Zavall x Man in the Moon) het Eventing-team van Groningen. Dance loopt M dress, L springen en L SGW en heeft dit seizoen alle crossen foutloos uit gelopen, dus we hopen het team goed te kunnen vertegenwoordigen in Hattem! We hebben er in ieder geval super veel zin in! ?

foto rechts boven:
Wij zijn Holly (7) en Joyce (27). Voor de provincie Groningen mogen wij deelnemen aan het NK eventing in de klasse L. Wij trainen samen sinds het voorjaar van 2019 en beleven tot nu toe een fantastisch eerste eventingseizoen. Holly is 1.80m en dressuurgefokt (Bon Bravour x Ferro). In eerste instantie lijkt Holly misschien niet geschikt voor de eventing, maar niets is minder waar. We hebben al mooie plaatsingen en overwinningen behaald in de klassen B en L. Het NK is wel een kroon op ons werk. Wij hebben er heel veel zin in om samen met de andere teamleden een mooie plaatsing te behalen in Hattem. Genieten wordt het zeker!

foto links onder:
Hallo allemaal,
Ik ben Chantal Windstra, 19 jaar en kom uit Boerakker. Met mijn merrie Foberlina (Advance x Luidam) mag ik Groningen gaan vertegenwoordigen op het NK eventing in Hattem. We gaan ons best doen, en het belangrijkste veel plezier maken!

foto rechts onder:
Mijn naam is Louise Berenpas, ik rij met mijn 10 jarige merrie van Verdi mee in Hattem in het L team van Groningen. Ik rij sinds een jaar eventing wedstrijden met haar en dit doet ze het allerliefste.

Regio Groningen wenst jullie vast heel veel succes!!

By |dinsdag 24 september 2019|Eventing, Nieuws|Reacties uitgeschakeld voor L-Team Regio Groningen naar NK Eventing

Noordelijke Eventing Cup

NEC Pony’s B-L Einduitslag pdf

NEC Paarden B-L Einduitslag pdf

Noordelijke SGW Kampioenschap

Ga naar de bovenkant