Vandaag mochten Martine(50)  en Robien (10) deelnemen aan de clinic WE door Hester Bischot te Dalen. Martine en Robien hadden meegedaan aan de prijsvraag op het Stadspark tijdens de outdoorkampioenschappen 2 jaar geleden. Helaas door omstandigheden was het er niet eerder van gekomen maar dat is vanavond goed gemaakt.

Martine deed mee met Thor, een ijslander van 9 jaar oud. Martine rijdt dressuur is bezig met het aanleren van springen en aangespannen rijden. Ze maakt ook geregeld een buitenrit met Thor. Thor vond het wel even spannend alle obstakels maar gedurende de clinic hebben Martine en hij heel wat angsten overwonnen.

Robien deed mee met Ymke, een bonte shetlander van 14 jaar oud. Samen met Ymke doet Robien aan dressuur, springen en zitten ze in het shetlander showteam. Ymke heeft al heel wat gezien en keek ook niet echt op van de obstakels.

Tijdens de clinic legde Hester uit wat er moest gebeuren en vervolgens mochten Martine en Robien de opdrachten uitvoeren. Ze begonnen met de slaom, daarna een achtje rijden om de bloembakken en toen bekertje wisselen. Na deze onderdelen los van elkaar te hebben geoefend werden ze aan elkaar gereden.

Vervolgens de belopdracht, roundpen, de brug en de tafel. Ook hier eerst oefenen en vervolgens alles achter elkaar aan gereden.

Robien en Ymke zijn echte natuurtalenten. Martine is ook een natuurtalent maar Thor had soms zijn twijfels. Met geduld en overredingskracht kwamen zij ook ver en werd er vooral genoten.

Super leerzaam en zeker een aanrader om ook eens zo’n clinic te volgen.

Hester nogmaals bedankt voor de clinic!!

WE CLINIC DAG

Iedere maand organiseren we een Working Equitation trainingsdag. Tijdens deze dagen wordt er een WE parcours uitgezet en kun je de verschillende obstakels oefenen onder begeleiding van Hester Bischot en/of Marco Boavista. Je rijdt in een groepje van 2 deelnemers en een les duurt gemiddeld 45 minuten.

€ 30,- per les per persoon

Wil je kennis maken met deze nieuwe sport of wil je meer ervaring op doen? Dan ben je van harte welkom tijdens deze trainingsdagen bij Stal Vreedenburgh Emmerweg 43 te Dalen.

E: info@stalvreedenburgh.nl