Op woensdagavond vanaf half 6 (17:30 uur) 17 juli is er de mogelijkheid voor een crosstraining op het Federatie centrum in Ermelo. We mogen gebruik maken van het gehele terrein daar. De kosten zijn € 30,00 per combinatie incl terreinvergoeding. De kosten zijn € 110,00 voor alle vier de trainingen en € 35,00 voor een losse training. De training duurt 1,5 uur en is incl. terreinvergoeding. Bodyprotector en veiligheidscap verplicht, peesbeschermers voor je paard.

Een week voor de training krijg je een mail met daarop de tijd, het adres en de groepsindeling. Mocht door het weer of andere onvoorziene omstandigheden het niet mogelijk zijn om veilig te kunnen trainen dan houd ik mij het recht voor om de training te verplaatsen naar een andere datum of locatie. Meedoen is voor eigen risico. Graag hoor ik van je welke datum je mee wilt trainen.

De volgende trainingen zijn in de regio noord. Deze zijn op:

maandagavond 22 juli Roden
maandagavond 5 augustus Oenkerk
maandagavond 19 augustus Harkema
maandagavond 2 september Vinkega

Mocht je met je vereniging of stal zelf een groep samen kunnen stellen ook dan is het mogelijk om een crosstraining af te spreken op verschillende locaties en tijdstippen..

Met vriendelijke groet,
Wieneke Hadderingh
Oude dijk 11
9781 BL Bedum
tel 06-46 61 83 20

www.wienekehadderingh.nl