* Je kunt je weer opgeven voor een aantal crosstrainingen.

zaterdag 2 mei Roden (s’middags)
zondag 17 mei Roden (s’morgens)
woensdag 27 mei Harkema (avond)
zondag 24 mei Lelystad (s’morgens)(€ 5,00 extra ivm terreinvergoeding)
woensdag 10 juni Oenkerk (avond evt middag)

De kosten voor een losse training zijn € 30,00 Wanneer je 4x mee wilt doen is dan € 105,00. Een training duurt 1,5 uur en is incl terreinvergoeding. Deelname aan de trainingen is voor eigen risico. Bodyprotector, Cap, Laarzen of Chaps en peesbeschermers voor je paard is verplicht!

* Er zijn nog een paar plaatsen vrij in het eerste Crosskamp, deze is van 3 t/m 5 juli in Otterlo, kijk voor meer informatie op mijn site
www.wienekehadderingh.nl

* Voor de mensen die al samengestelde wedstrijden rijden in het L paarden en uitkomen voor de provincie Groningen is het mogelijk om je te kwalificeren voor het NK.
Deze wordt dit jaar gehouden op 3 en 4 oktober in Noord Limburg in IJsselsteyn. Maximaal mogen hier 6 Groningse ruiters aan deelnemen en de 4 besten gaan voor het provinciekampioenschap. Mocht je het leuk vinden om mee te rijden, geef je dan nu bij mij op!
In IJsselsteyn staat elk jaar een fijne eerlijke en afwisselende cross met een prachtige waterbak de sfeer in Noord Limburg is erg gezellig en uiteraard zijn er ook echte Limburgse vlaaien aanwezig.

Je kan je opgeven door mij een mail te sturen. Voor vragen of speciale trainingsverzoeken bijvoorbeeld met je rijvereniging of een groep van je stal is in overleg van alles mogelijk.

Met vriendelijke groet,

Wieneke Hadderingh
Training voor Mens en Paard
06-46 61 83 20