We gaan er voor op 12 en 13 juli as. Divoza CH Marum. Als bestuur zijn we alweer druk bezig met de voorbereidingen. Het is geweldig hoeveel mensen meeleven. We hebben er zin in!
Het zal niemand ontgaan zijn dat er de afgelopen dagen heel veel regen is gevallen. Hierdoor zijn wij, het bestuur van Stichting CH Marum, tot de conclusie gekomen dat het concours dit weekend geen doorgang kan vinden. Wij hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan en zijn van mening dat wij, onder de huidige terreinomstandigheden, die kwaliteit niet kunnen leveren.
Juist nu we een nieuw en verrassend programma hebben is het een grote teleurstelling dat de weersomstandigheden roet in het eten gooien. Daarom zijn we op zoek gegaan naar een alternatieve datum voor Divoza CH Marum. We zijn hierbij uitgekomen op 12 en 13 juli a.s. Op dit moment zijn wij aan het verkennen of deze datum haalbaar is. Zodra hier meer duidelijkheid over is melden wij dat op onze website, op startlijsten.nl en via de social media.
Wij hopen dat jullie begrip hebben voor het besluit om Divoza CH Marum dit weekend niet door te laten gaan en vragen jullie dit nieuws zoveel mogelijk te verspreiden.