Hippiade 2016 – dressuurforum KNHS regio Groningen

Ook afgelopen weekend zijn er op de Hippiade 2016 wederom mooie proeven gereden door de deelnemende dressuurruiters uit Groningen.
Naast de mooie kampioenstitels die de viertallen van Lrpc Nienoord Tolbert en de Meertallen Winschoten hebben behaald, hebben veel ruiters meegereden in de finale. Super!
Vrijdag en zaterdag heb ik veel proeven gezien van de individuele ruiters, de meertallen en de verenigingsruiters. Iedereen za…g er piekfijn uit (kijk maar naar de prachtige foto’s op fb) en de paarden werden op een prettige manier gepresenteerd in de ring. Er zijn mooie scores behaald!

Als je de alle uitslagen wilt doorlezen kan dat op de Hippiade pagina van de KNHS http://www.hippiade.nl/

Aan de deelnemers uit de regio Groningen (en/of ouder,groom, jury) wil ik vragen opmerkingen, tips of complimenten met mij te delen (graag via pb of mail).
Jullie inbreng is waardevol in de evaluatie en ik kan ze inbrengen in het overleg met het regiobestuur en in het dressuurforum van de KNHS.

Op maandagavond 19 september komen wij als dressuurforumleden weer bij elkaar. Aandachtspunten die ik op tijd ontvang, neem ik dan mee.
Dan wordt de Hippiade 2017 nog beter

Vriendelijke groet,  Marian van Calker