Geachte verenigingsbestuurder/ wedstrijdorganisator,

Graag nodigen wij u uit voor de KNHS Regionale Bestuurdersdag waarbij het thema “Uw wedstrijdorganisatie klaar voor de toekomst” centraal staat.
Deze bestuurdersdag stond eerder in mei gepland, maar wegens vele reacties hebben wij deze verplaatst naar de avond van woensdag 17 juni 2015

Door middel van een interactief, inhoudelijk en praktijkgericht programma staan deze avond kennis maken, kennis uitwisselen en samenwerking tussen de KNHS Verenigingen/ Wedstrijdorganisaties en de KNHS centraal.

Beleef als verenigingsbestuurder of wedstrijdorganisator deze paardensportmiddag en avond mee; krijg kennis van de wedstrijdsport in uw regio, leer van de diverse en interessante praktijkvoorbeelden en ga aan de slag met uw draaiboek of calamiteitenplan in de workshopsessies!

Wij verwelkomen u graag vanaf 17:15 waarbij soep en diverse heerlijke broodjes zullen worden geserveerd. Het programma start om 18.00 uur en duurt tot ongeveer 21:45 uur. Tot slot sluiten we af met een informeel hapje en een drankje.

In de bijlage vindt u de uitnodiging en het volledige programma voor deze middag en avond.

Aanmelden
Wilt u deze dag niet missen? Meld u dan snel voor 10 juni aan!
Dit kan door bijgaand formulier in te vullen en te sturen naar: accountmanagement@knhs.nl

Mocht u nog vragen hebben over uw inschrijving of deze avond, dan kunt u contact opnemen met Frederika van der Velde, KNHS Accountmanager, f.van.der.velde@knhs.nl.

Graag tot ziens op woensdag 17 juni 2015!

Met vriendelijke groet,

Frederika van der Velde
Accountmanager Noord-Nederland

Uitnodiging Regionale Bestuurdersdag Groningen en Friesland 17-06-2015

Opgaveformulier Regionale Bestuurdersdag 17-06-2015