Boosted-D6AD9935-A021-475D-9350-306C01F12702

 

Indoorkampioenschappen 2021

We gaan nog eenmaal verplaatsen!!

De nieuwe aangescherpte, maatregelen brengt met zich mee dat er in het nieuwe jaar veel wedstrijden dreigen te moeten worden afgelast. De lockdown loopt tot midden januari. Daardoor gaan we nog eenmaal verplaatsen van datum, de kans dat het doorgaat komt dan steeds dichterbij!!

Kampioenschappen worden georganiseerd  op het weekend 6 en 7 maart  locatie nog steeds HJC manege indeling  nog steeds zaterdag dressuur en zondag springen!!   Wij bedanken bij deze Stichting wedstrijd sport Nienoord die hun weekend afstaan aan ons ,zodat het mogelijk is om de Kampioenschappen te organiseren.

Selectiewedstrijden!!

Een aantal zijn helaas afgevallen door de huidige coronamaatregelen, degene die nog op de nieuwe Flyer staan, we hopen dat deze doorgang kunnen hebben!!                                            Het extra selectiewedstrijd weekend wat wij zelf hadden gepland  op 13/14 februari wordt verplaatst naar 20 en 21 februari.

Hoe het aankomende periode allemaal gaat worden , is voor ons ook nog een onzeker verhaal, maar we proberen  hier iedere keer passende oplossingen voor te vinden.       Hieronder de link naar de nieuwe Flyer over de Kampioenschappen met de bijpassende info. Het vraagprogramma van de selectie wedstrijd op het weekend van 20/21 feb staat online en is goedgekeurd. Nieuwe vraagprogramma kampioenschappen wordt zo snel mogelijk aangepast en ook bijgevoegd on line!

indoor kamp. 2021 flyer website

https://www.mijnknhs.nl/Game/W074655?expandHeader=True