agenda ALV 2 december 2021 – 2

Aanvangstijd ALV regio Groningen, naar voren geplaatst.

Gezien de huidige maatregelen, dat de horeca om 20.00 uur moet sluiten hebben wij de aanvangstijd naar voren verplaatst zodat de vergadering doorgang kan hebben. De agenda is iets aangepast.

Najaars ALV van KNHS regio Groningen, 

locatie: Restaurant de Postwagen in Tolbert, aanvang 18.00 uur tot 20.00 uur. link naar de gewijzigde agenda staat hierboven. Leden die zich al opgegeven hadden worden op de hoogte gesteld per mail.  

Wilt u als KNHS lid deze vergadering bijwonen, dat kan. Graag horen we of u komt.

U kunt zich nog opgeven tot donderdag 25 november d.m.v. een mailtje te sturen naar onze secretaris Rennie Faber  secretaris@paardensportgroningen.nl

Wij volgen de regels van het RIVM, QR-code of een negatieve test (niet ouder dan 24 uur) Wij handteren de 1,5 meter. Het opgeven voor donderdag 25 november zal nodig zijn om de ALV bij te kunnen wonen. Mochten er volgende week nog nieuwe maatregelen bijkomen, waardoor wij de vergadering nog moeten aanpassen wordt iedereen die zich heeft opgegeven op de hoogte gesteld door onze secretaris per mail.

Ieder lid heeft  een stembericht over de mail gekregen, met nogmaals de uitnodinging voor de ALV op donderdag 2 december. Helaas is in de bericht vanuit de KNHS Ermelo een foutje geslopen er staat in het mailadres van onze secretaris een hyperlink verkeerd waardoor het niet bij ons aan komt. Mocht het zo zijn dat u zich heeft opgegeven, maar geen bevestiging terug hebben gehad dan is de opgave niet aangekomen. Geef je dan nogmaals op voor donderdag 25 november.

Sportieve groet, bestuur KNHS regio Groningen.